Publicerad: tisdag, 21 juni, 2011 - 12:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

SIFFK till final i cupen

SIFFK vann semifinalen i åländska cupen över Hammarlands IK med 2-1 efter förlängning igår. Hammarland fick inleda matchen med en straff eftersom dom spelar en division lägre än SIFFK, men Johan Sundman i SIFFK-målet tog straffen så när matchen började stod det som det brukar, 0-0. I den första halvleken gjorde Rezgar Amani 1-0 för SIFK, Hammarland kvitterade i den andra halvleken genom Tomas Lindholm. I förlängningen avgjorde Anders Westling sen till SIFFK:s fördel.Vem SIFFK får möta i finalen avgörs på tisdag nästa vecka när IF Fram och IFK Mariehamn spelar den andra semifinalen.