Publicerad: lördag, 8 oktober, 2011 - 20:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Seger för ÅU i säsongens sista hemmamatch

Fotboll, damer:Åland United tog en övertygande seger när laget i säsongens sista hemmamatch slog Nice Futis från Björneborg med 4 - 0. Matchens första mål gjordes av Felicia Schröder i den 26:e minuten och bara fyra minuter senare nätade Schröder för andra gången och i den 32:a minuten slog Adelina Engman in ÅU:s tredje mål. Det sista målet sattes sedan i den 82:a minuten av Angela Salem som förövrigt stod för ett mycket bra spel under hela matchen.I slutminuten fick ÅU också en straff men den lyckades Maiju Ruotsalainen inte sätta. Nu återstår endast en match denna säsong och den spelas nästa lördag då ÅU möter Ilves i Tammerfors.