Publicerad: lördag, 6 augusti, 2011 - 20:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Säker seger för ÅU

Fotboll, damernas liga: Åland United hade inga problem att besegra Ilves på lördagen, 4-0 slutade det till hemmalaget i Markusböle. Redan i den första minuten gjorde Janelle Cordia 1-0, en kvart senare ökade Felicia Schroeder på ledningen. I den andra halvleken gjorde Tanja Petäja och Karolin Pettersson varsitt mål. Samtliga fyra topplag vann, så det är oförändrat i toppen, Honka leder med 44 poäng, PK-35 är tvåa med 43, Åland United ligger trea med 41 och HJK har 40 poäng på fjärde plats.