Publicerad: lördag, 23 juli, 2011 - 20:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Säker seger för Åland United

Fotboll: Åland United vann en säker seger mot bottenlaget FC United med hela 5-0 hemma på WHA på lördagskvällen. Matchen, som började med en tyst minut för att hedra de drabbade av terroristattentatet i Norge, blev aldrig särskilt spännande. Efter 16 minuter satte Felicia Schroeder 1-0 efter en hörna från Janelle Cordia. Bortalaget hade några chanser men tappade snart orken och efter 28 minuter satte Felicia Schroeder sitt andra mål efter slarv i försvarsspelet. 3-0 slogs in av Emma Whitter fem minuter senare och blev också halvtidsresultatet. I andra halvlek fortsatte trycket och Felicia Schroeder och Emma Whitter satte ännu varsitt mål i 50:e respektive 69:e minuten. Åland United ligger nu trea i tabellen med häng på toppen på grund av en respektive två matcher mindre spelade än topplagen FC Honka och PK-35 som båda spelade oavgjort i lördagens matcher.