Publicerad: måndag, 27 februari, 2012 - 18:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Oavgjort för IFK mot Haka i ligacupen

Fotboll: IFK Mariehamn spelade på måndagskvällen oavgjort, 2-2, borta mot Haka i ligacupen. Aleksei Kangaskolkka gav IFK ledningen i den 14:e minuten, och i den 23:e minuten gjorde han också 2-0 vilket blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken reducerade först Haka i den 54:e minuten genom Topi Järvi, och i den 86 minuten kvitterade Jarno Mattila och fastställde därmed slutresultatet 2-2. IFK fick både backen Kristian Kojola och målvakten Josh Wicks utvisade. Kojola åkte ut i den 72:a minuten efter att ha fått sitt andra gula kort, och Wicks fick sitt röda kort när det bara återstod några minuter av matchen. Enligt uppgift knäckte Wicks näsbenet på en av Hakas spelare.