Publicerad: onsdag, 22 juni, 2011 - 21:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Missnöjda miner över 1-1

Fotboll. IFK Mariehamn spelade sin fjärde raka hemmamatch på onsdagskvällen utan förlust, men det var ändå ledsna miner i laget efter slutsignalen och 1-1 mot MyPa från Kouvola.- Vi borde ha avgjort matchen på våra chanser i första halvlek, säger tränaren Pekka Lyyski.Han satsade på anfallsparet Alexei Kangaskolkka-Wilhelm Ingves från start, där Ingves hade flera chanser att näta men missade samtliga. Strax efter halvtid byttes Kangaskolkka ut mot Toni Lehtinen, ett överraskande byte för många på läktaren som trodde Ingves bränt sina chanser.- Jag kommenterar aldrig mina byten, säger Pekka Lyyski.Vald till planens bästa spelare var IFKs mittfältare Jonas Emet som också var den som efter bara några minuter kvitterade MyPas ledningsmål mitt i andra halvlek.Det var nytt publikrekord för säsongen på WHA:s läktare, drygt 2.300 personer, där många juniorspelare från Alandia cup ingick.Nu får laget välbehövlig vila till bortamatchen i Rovaniemi mot RoPs söndagen den 3 juli. Nästa hemmamatch är först den 10 juli mot Haka.