Publicerad: onsdag, 9 juni, 2010 - 11:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Knapp seger för Åland United

Fotboll: Åland United vann på tisdagskvällen med 2-1 över Nice Futis. Matchen i damligan spelades på WHA i Mariehamn och lockade 298 åskådare. I den 24:e minuten tog Åland United ledningen genom ett långskott av Taina Hartikainen. Åländskorna tog också över spelet helt, men i den 77:e minuten kvitterade Nice Futis efter sjabbel i Åland Uniteds försvar. Sju minuter före slutet fick Maiju Ruotsalainen ett friläge och rullade in segerbollen vid stolproten. Efter denna seger ligger Åland United kvar på tredje plats. På nio matcher har laget tagit 19 poäng, lika många som tvåan HJK, men med fem poäng upp till ledande PK-35.