Publicerad: lördag, 10 april, 2010 - 15:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Inget ligacupguld för Åland United

Fotboll. Åland United förlorade ligacupfinalen mot HJK på lördagen och därmed blev det inget åländskt ligacupguld den här gången.Matchen slutade med 3-0-seger till HJK efter att Heidi Lindström tagit ledningen för HJK efter 27 minuter, ett resultat som stod sig halvleken ut. Åtta minuter in i den andra halvleken kunde Sini Ihamäki dryga ut HJKs ledning ytterligare och fem minuter senare fastställde Heidi Lindström slutresultatet till 3-0.För Åland United väntar härnäst ligapremiärmatch mot FC United på bortaplan lördagen den 17 april.