Publicerad: fredag, 3 februari, 2012 - 21:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK vann över TPS

Fotboll: IFK Mariehamn vann den första matchen i Ligacupen när dom besegrade TPS med 3-0 på fredagskvällen. Aleksei Kangaskolkka gjorde två mål i den första halvleken och Mattias Wiklöf nickade in ett stenhårt skott från Kangaskolkka i den andra.TPS började matchen bäst, men efter första målet efter en dryg kvart tog IFK över helt och hållet. I den andra halvleken pressade TPS på för ett mål men IFK visade upp ett stabilt försvarsspel. Bäst på planen var Amos Ekhalie som var dominant på det centrala mittfältet. Nästa match i Ligacupen spelar IFK på måndag då FC Haka kommer på besök.