Publicerad: söndag, 8 augusti, 2010 - 21:32Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK vann målrik match mot TamU

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn vann söndagskvällens bortamatch mot Tampere United med 4-3. Sex av målen gjordes i den första halvleken och det var IFK som tog ledningen tre gånger om, men TamU kvitterade kort efter varje mål. Petteri Forsell gjorde IFK:s första mål, Tamas Gruborovics det andra och Ekhiabi Okodugha det tredje. Efter en kvart i den andra halvleken gjorde Gruborovics sitt andra mål för dagen och det visade sig bli segermålet. IFK Mariehamn har nu 21 poäng på 17 matcher och klättrade upp till åttonde plats i tabellen.