Publicerad: söndag, 21 augusti, 2011 - 21:31Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK tog äntligen poäng

Fotboll: Efter fyra raka förluster tog IFK i går kväll äntligen en poäng när det blev oavgjort 2-2 hemma mot JJK från Jyväskylä. Gästerna tog ledningen redan i den femte minuten genom Babatunde Wusu efter slarv i IFK-försvaret. I den 15:e minuten sprang Petteri Forsell igenom och skruvade in 1-1, och bara två minuter senare fick IFK en straff som Forsell förvaltade på bästa sätt. Men innan halvleken var slut kunde Wusu göra sitt andra mål för dagen och därmed var slutresultatet 2-2 fastställt. Trots poäng tappar IFK en placering och ligger nu åtta, detta eftersom MyPa vann borta mot VPS och gick om.