Publicerad: söndag, 24 juli, 2011 - 21:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK tappade segern på övertid

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 2-2 mot KuPS i söndagens ligamatch på WHA, en match som föregicks av en tyst minut för att hedra offren för attentaten i Norge. IFK var mycket nära att vinna matchen, men gästerna lyckades kvittera på övertid. Detta i samband med en hörna där målvakten Josh Wicks agerade olyckligt och tappade bollen. I röran framför mål lyckades gästernas Raphael Uda trycka in kvitteringen. IFK var det bättre laget, men lyckades inte utnyttja sina många chanser. KuPS tog ledningen i matchens 15:e minut genom Mika Ilo. Alexei Kangaskolkka kvitterade i 24:e minut och Mason Trafford nickade in IFK:s ledningsmål en kvart från slutet. IFK fick dock nöja sig med en poäng och en fortsatt femteplats i tabellen.