Publicerad: måndag, 17 oktober, 2011 - 21:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK säkrade kontraktet

Fotboll: IFK Mariehamn säkrade på måndagskvällen nytt ligakontrakt efter seger hemma mot FF Jaro med 5-2. Ett självmål gav IFK ledningen i matchens 8:e minut och en Jaro-utvisning i slutet på den första halvleken gav Sebastian Strandvall möjligheten att sätta 2-0 på straff. Två mål av Toni Lehtinen förde upp IFK i ledningen med 4-0 innan gästerna tilläts reducera två gånger om. I matchens 90:e minut kunde Amos Ekhalie avsluta målkalaset med ett 5-2-mål. Segern innebär att IFK bara är en poäng bakom nya seriesexan MyPa när tre omgångar återstår. Nästa match för IFK är hemma mot Inter nu på lördag.