Publicerad: söndag, 25 mars, 2012 - 10:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK förlorade träningsmatch mot Gefle IF

Fotboll:Det blev förlust med 2 - 1 för IFK Mariehamn när man igår på bortaplan mötte Gefle IF i en träningsmatch. Hemmalaget Gefle hade några farliga målchanser tidigt i matchen men det dröjde till den 37:de minuten innan Jakob Orlov slog in 1 - 0 för Gefle vilket också blev halvtidsresultat. Gefle utökade ledningen till 2 - 0 i den 59:de minuten genom samme Orlov. I den 85:e minuten lyckades Alexei Kangaskolkka sedan göra IFK:s reduceringsmål.IFK:s nye anfallare, Saihou CH Jagne, såg matchen från läktaren.