Publicerad: måndag, 6 februari, 2012 - 20:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK förlorade mot Haka

Fotboll: IFK Mariehamn kunde inte följa upp fredagens fina spel och förlorade måndagskvällens ligacupmatch i Eckeröhallen mot FC Haka med 0-1. Gästernas Juha Pirinen gjorde matchens enda mål efter en misstänkt hands i den 38:e minuten. Tio minuter in i den andra halvleken fick IFK straff sedan Aleksei Kangaskolkka blivit nerdragen av gästernas målvakt Ville Kauppinen. Kangaskolkka tog själv hand om straffen, men sköt den så dåligt att Kauppinen kunde rädda. Nästa match i ligacupen spelar IFK Mariehamn den 17 februari borta mot Inter.