Publicerad: torsdag, 22 september, 2011 - 22:19Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK förlorade med 0-3 mot TPS

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade i går kväll med 0-3 hemma mot TPS från Åbo. Alla tre målen gjordes av Roope Riski som TPS lånat från italienska Serie A-klubben Cesena. Första målet kom i 42:a minuten, och så kom två snabba mål i 82:a och 84:e minuten, alla målen gjordes på kontringar av Roope Riski. Trots 0-3-förlusten tyckte IFK Mariehamns Wilhelm Ingves att IFK i alla fall under första halvlek gjorde en godkänd insats: -Jag hade några bra chanser, men tyvärr lyckades jag inte få bollen i mål, säger Wilhelm Ingves. IFK-tränaren Pekka Lyyski tycker att IFK i andra halvlek tappade krafterna och blev lite för lätt frånsprungna. -Jag förstår det inte riktigt, men mina mannar såg trötta ut. Kanske är det allt resande, säger Pekka Lyyski till IFK:s hemsida. IFK Mariehamn ligger kvar på sjunde plats i tabellen med 30 poäng. Nästa match för IFK är borta mot KuPS den 28 september.