Publicerad: söndag, 28 augusti, 2011 - 20:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK förlorade 0 - 2 mot Honka

IFK Mariehamn förlorade 0 - 2 mot Honka på bortaplan i Esbo. Honkas första mål kom i den 39:nde minuten då Jami Puustinen på en retur från målvakten Josh Wicks lyckades slå in ledningsmålet. Och i den 82:dra minuten lyckades Honkas Dembga Savage ta sig i i boxen, finta bort en av IFK:s försvarsspelare och sätta bollen säkert i mål i det bortre hörnetIFK:s bästa målchanser var dels en bit in i första halvlek i samband med en frispark från 17 meter. Frisparken sköts av Petteri Forsell men skottet gick strax till vänster om målet. Dels i 58:nde minuten då ett höjdskott av Hendrik Helmke trillade ner via ribban just framför mål. Honkas målvakt dock lyckades avvärja den farliga situationen.