Publicerad: fredag, 17 februari, 2012 - 17:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK fick storstryk i Åbo

Fotboll: IFK Mariehamn åkte på storstryk i fredagens ligacupmatch mot FC Inter i Åbo. Inter besegrade IFK med hela 5-0. Inter ledde med 2-0 efter den första halvleken, båda målen gjorda av Severi Paajanen. I halvtid lämnade Oskari Forsman över målvaktshandskarna till Josh Wicks i IFK som tidigt i den andra halvleken tvingades släppa in Paajanens tredje mål i matchen. Kort därpå ökade Irakli Sirbiladze på till 4-0 för Inter. I matchens slutskede fastställde Guy Gnabouyou slutresultatet 5-0.