Publicerad: söndag, 15 augusti, 2010 - 00:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fotboll: ÅU föll mot bottenlag

Fotboll, damernas liga: Åland United förlorade lördagens hemmamatch mot bottenlaget KMF Kuopio med 1-2. Gästerna tog ledningen efter ett självmål av Åland United, sedan kvitterade Taina Hartikainen innan den första halvleken var slut. I den andra halvleken avgjorde Henna Tirkonen för KMF med nio minuter kvar av matchen. I och med förlusten tappar Åland United i kampen om medaljerna eftersom både PK-35 och HJK vann sina matcher. PK-35 har nu 43 poäng, HJK 38 och Åland United 34 poäng på tredje plats.