Publicerad: lördag, 3 mars, 2012 - 17:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Förlust för ÅU i Paf Cup

Åland United fick se sig slagna med 1 - 4 i lördagens match mot div. I laget Hammarby IF i Paf Cup i Eckeröhallen. Redan i den 8:de minuten tog Hammarby ledningen i matchen. Men i den 13:de minuten presenterade sig nyförvärvet Manya Makoski för publiken genom att sätta ÅU:s kvittering 1 - 1 efter snyggt framspel av Adelina Engman. I den 35:te minuten tog Hammarby ledningen på nytt och i den andra halvleken gjorde laget ytterligare 2 mål.Åland United hade flera goda målchanser som laget dessvärre inte lyckades förvalta.Dagens resultat innebär att Åland United på söndagförmiddag får spela om brons i Paf Cup och man kommer att möta det förlorande laget i mötet mellan AIK och Honka. - Oberoende av vilket lag vi får möta på söndagen så kommer det att bli en tuff match, säger ÅU:s andre tränare Mikael Virta.