Publicerad: tisdag, 27 september, 2011 - 08:42Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Förlust för "Ålandslaget" Djurgården

Fotboll: Den finske landslagsbacken Joona Toivio gick från hjälte till syndabock när Djurgården förlorade hemma mot IFK Göteborg i går kväll. I matchens andra minut gjorde han 1-0 på frispark, men fem minuter in i andra halvlek blev han utvisad och orsakade samtidigt en straffspark som gav Göteborg kvittering. I 53:e minuten byttes Jani Lyyski in på Toivios position, men han kunde inte hindra IFK Göteborg från att avgöra matchen och vinna med 2-1. Djurgården har nu bara fyra poäng ned till Syrianska på kvalplats. De båda lagen möts nu på fredag.