Publicerad: onsdag, 7 april, 2010 - 13:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

DIF kryssade mot Göteborg

I allsvenskan spelade Djurgården oavgjort 1-1 mot IFK Göteborg på bortaplan igår. Djurgården tog ledningen med 1-0 i den första halvleken och den ledningen höll laget till halvtid. Efter elva minuter i den andra halvleken misslyckades Jani Lyyski med ett uppspel och slog bollen rakt på en spelare i Göteborg som sedan kunde kvittera. Kort därefter blev Lyyski utbytt.- Igår var det jag som kostade laget två poäng, sade en mycket besviken Jani Lyyski efter matchen.Efter fyra matcher har Djurgården två poäng och ligger på kvalplats, trea från slutet.