Publicerad: måndag, 16 maj, 2011 - 21:28Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Blekt IFK föll hemma mot TPS

Fotboll: IFK Mariehamn åkte i går kväll på sin första förlust i årets tipsliga. Måndagens hemmamatch mot Åbo-laget TPS slutade 0-1. Gästernas Toni Kolehmainen gjorde segermålet i den 24:e minuten på en frispark. IFK:s målvakt Gustav Långbacka hade händerna på bollen men styrde in den i eget mål. IFK Mariehamn gjorde en mycket blek insats och fick dessutom mittbacken Fernando de Abreu Ferreira skadad. I andra halvleken bröt han armen när han föll illa efter en luftduell. I och med förlusten halkade IFK ned till fjärdeplatsen i tabellen.