Publicerad: lördag, 29 maj, 2010 - 22:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

ÅU var klart vassare än Ilves

Fotboll: Åland United vann lördagens match mot Ilves med 2-0. Nina Hietanen satte 1-0 i den 18:e minuten när hon höll sig framme på en studsande boll in i Ilves straffområde. Målvakten sprang ihop med Ilves försvarare och Hietanen kunde lägga in bollen i öppet mål. Åland United dominerade den första halvleken både chansmässigt och spelmässigt. Adelina Engman satte 2-0 i den 34:e minuten med ett lobbskott från straffområdeslinjen. I den andra halvleken tappade United lite av rörelsen och initiativet och lyckades därför inte skapa lika mycket framåt. Men i och med att man inte gav Ilves några chanser att komma in i matchen heller, kändes 2-0 segern ändå komfortabel. Ny match väntar redan på tisdag när Åland United möter TPS i Åbo.