Publicerad: söndag, 8 april, 2012 - 20:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

ÅU tog en bekväm seger

Fotboll: Åland United vann komfortabelt mot Tammerfors-laget Ilves i seriepremiären i Damernas liga. Hela 5-0 blev det till slut efter att alla målen gjordes i den andra halvleken. Men det var trögt i den första, ingenting stämde för ÅU och Ilves stod upp bra. Efter bara ett par minuter i den andra halvleken gjorde Adelina Engman det första målet och då gick proppen ur. Efter 16 minuter i den andra var det 4-0, det andra målet gjordes av Jodie Botterill, Engman och Hayley Lauder ökade på och sen fastställde Pille Raadik slutresultatet med fem minuter kvar. Bäst på planen var Ilves-målvakten Paula Myllyoja och det säger i princip allt hur överlägsna ÅU var i den andra halvleken.Nästa söndag kommer en av favoriterna, PK-35, på besök till Eckeröhallen, en match du kan höra direkt i Åland Radio.