Publicerad: lördag, 18 juni, 2011 - 19:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

ÅU tappade segern i slutet

Åland United spelade oavgjort 2-2 mot serieledarna PK-35 i damernas liga efter att ha haft ledningen med 2-0. ÅU tog ledningen genom Felicia Schroeder i slutet av den första halvleken. I inledningen av den andra ökade Maiju Ruotsalainen på till 2-0. Sen kom PK-35 tillbaka, reduceringen kom i den 79:e minuten efter en målvaktstavla av Maria Rönnbäck och kvitteringen satte Jaana Lyytikäinen på straff med fem minuter kvar av matchen. ÅU tappar nu till tredje plats med 26 p, dom passerades av Honka som vann sin match och nu har 27 p, PK-35 leder med 29 p. Nästa match spelar ÅU den sjätte juli hemma mot TPS.