Publicerad: lördag, 1 oktober, 2011 - 16:01Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

ÅU tappade i kampen om medaljerna

Fotboll, damernas liga: Åland United förlorade lördagens bortamatch mot FC Honka med 3-4 och tappar mark i kampen om medaljerna. Honka började matchen bäst men det var Åland United som tog ledningen genom Emma Whitter. Innan den första halvleken var slut hade dock Honka både kvitterat och tagit ledningen. I början av den andra halvleken gjorde Tanja Petäja Åland Uniteds andra mål, men kort därefter gick Honka till ledningen igen. Åländskorna kvitterade än en gång, då var det Maryette Karring som skruvade en hörna som Honkas målvakt tappade in, men med två minuter kvar av ordinarie tid slank ett långskott in bakom Maria Rönnbäck i Åland United-målet. Åland United är nu fem poäng bakom HJK och sex poäng efter Honka och PK-35 med två matcher kvar att spela. På lördag spelar Åland United mot NiceFutis i årets sista hemmamatch.