Publicerad: torsdag, 8 september, 2011 - 08:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

"Årets bästa fotboll"<br>när Åland U besegrade TPS

Fotboll: Efter en mållös första halvlek tog Åland United redan i början av andra halvlek greppet om matchen i går kväll mot damligans jumbolag TPS på bortaplan i Åbo. Tolv minuter in i andra halvlek hade Åland United tagit ledningen med 3-0, och till slut blev det 5-1. Maiju Ruotsalainen gjorde två av Åland Uniteds mål och Janelle Cordia, Tanja Petäjä och Adelina Engman gjorde ett mål var. -Under 20 minuter i andra halvlek spelade vi den bästa fotbollen vi har gjort under hela säsongen, sa Åland Uniteds assisterande tränare Mikael Virta. Åland United ligger kvar på fjärde plats i tabellen med 50 poäng på 23 matcher, två poäng efter trean HJK. Nästa match för åländskorna blir på lördag hemma mot Kokkola F10. Den matchen spelas på WHA i Mariehamn.