Publicerad: lördag, 3 augusti, 2019 - 18:50Uppdaterad: lördag, 3 augusti, 2019 - 18:55
  • Hemmalaget jagade en kvittering i den andra halvleken. Foto: Victor Enberg
  • Lagkapten Scott Beeks med ett inlägg. Foto: Victor Enberg
  • Jomala reducerade precis innan halvtidpaus. Foto: Victor Enberg

Tung förlust för Jomala IK

Jomala IK:s fotbollsherrar förlorade mot Masku som gästade Vikingavallen under lördagen i finska division 3, slutresultatet blev 1-2.

Gästerna tog ledningen redan i den femte minuten och ökade på till 0-2 efter en halvtimmes spel. Trots en tvåmålsledning var det hemmalaget som styrde spelet och precis innan halvtid kom reduceringen efter att Jeremiah Helén tagit sig förbi sin motståndare på vänsterkanten och kunde spela in bollen till Lucas Eriksson som enkelt kunde stöta in den i öppet mål.

Trots att Jomala pressade på under hela den andra halvleken lyckades man inte få bollen i mål och den andra halvleken förblev mållös.

Det betyder att Jomala nu ligger på nedflyttningsplats i tabellen med 13 poäng efter 16 spelade omgångar. Nästa lördag väntar TPK på bortaplan.