Publicerad: lördag, 18 augusti, 2018 - 21:22

Tung förlust för FC Åland

Fotboll: FC Åland missade chansen att knappa in på serieledarna Pallo-Iirot i herrarnas division 3. Lördagens match i Rangsby slutade med förlust 1-2.

FC Åland har nu nio poäng upp till serieledarna Pallo-Iirot. En åländsk seger hade betytt att avståndet bara var tre poäng. Nu ter sig jakten efter förstaplatsen och avancemang till division 2 desto svårare.

22 minuter in i matchen gjorde gästernas Eetu Setänen 1-0. Jeremiah Helén kvitterade i den 39:e minuten och inför den andra halvleken var allting öppet. Men gästernas Joonas Manzo blev ende målskytt i andra halvlek. 64 minuter in i matchen avgjorde han toppmötet.

FC Åland behåller tredjeplatsen i serien, tre poäng bakom Masku och nio poäng bakom Pallo-Iirot när 18 av de 26 omgångarna har spelats.