Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 25 maj, 2019 - 12:34Uppdaterad: lördag, 25 maj, 2019 - 14:04

Sandvik sexa i VM

Kenneth Sandvik kom sjätte plats i VM i bänkpress med utrustning som hölls i Japan. Sandvik lyfte 330 kg som bäst och det kom i det andra lyftet.

Han inledde med 320 kg och tog det utan problem. Samma var det med det andra lyftet på 330 kg. I det tredje och sista lyftet begärde Sandvik 352,5 kg på stången och det kom nästan upp, men det saknades lite på slutet och det blev underkänt.

Amerikanen Jonathan Leo vann med 385 kg före Altangerel Bujinlkham, Mongoliet, som klarade 375 kg och Kirill Kaiava, Ryssland, kom trea med 360 kg.

Kenneth Sandviks uppladdning inför VM har inte varit den bästa. Tidigare i år drabbades han av rosfeber och det innebar att träningen inte har varit det som Sandvik önskade. Men trots dessa förutsättningar så klarade han alltså 330 kg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »