Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 19 maj, 2019 - 16:49Uppdaterad: söndag, 19 maj, 2019 - 17:38

Oskar Welin slutar på en 15e plats i FM

I helgen har FM i bowling spelats och Ålands främsta bowlare Oskar Welin var med bland de 48 bästa som kvalat sig till turneringen.

Från lördagen skulle manskapet halveras till 24 spelare inför söndagens fortsättning och Welin skrapade ihop 1779 poäng under åtta serier, ett snitt på 222 poäng och slutar första dagen på en 20:e plats.

På söndagens fortsatta FM-final slutade Welin på 1850 poäng över åtta serier. Helgens resultat slås ihop och Welin slutar på sammanlagt 3629 poäng som resulterar i en femtondeplats. Welin saknade 36 poäng för att fortsätta bland de tolv bästa. Han berättar att hade som mål att gå vidare till söndagens spel och att vara bland de femton bästa är jag nöjd med. Sen hade jag två dåliga serier igår, så hade jag gjort dom bättre, hade jag nog lyckats att kvalificera mig vidare till nästa steg. Men jag är riktigt nöjd med en 15:e plats.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »