Publicerad: söndag, 21 april, 2019 - 08:03Uppdaterad: söndag, 21 april, 2019 - 08:05
  • Rezgar Amani gjorde två av FC Ålands tre mål. Arkivfoto.

Målrikt när FC Åland kryssade mot FC Inter 2

Fotboll. Det blev en målrik match när FC Åland tog emot Åbolaget FC Inter 2 i Eckeröhallen på lördagskvällen. Matchen slutade 3-3.

Det var hemmalaget som inledde målskyttet då Jimmy Sundman satte 1-0 i 24:e minuten. FC Inter 2:s Joona Järvistö kvitterade i 47:e minuten. Sedan följde tre mål snabbt inpå varandra. Rezgar Amani gjorde 2-1 för FC Åland i den 64:e minuten och i den 67:e och 68:e minuten gjorde Joona Järvistö och Mikke Louhela varsitt mål för gästerna. De höll sedan ledningen och såg ut att gå mot seger, men fem minuter in på stopptid räddade Rezgar Amani poäng åt FC Åland då han satte 3-3.
FC Åland har spelat tre matcher i årets division 3 och man har två oavgjorda resultat och en förlust så här långt.