Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 1 februari, 2019 - 16:10Uppdaterad: fredag, 1 februari, 2019 - 16:10

Ketting klar för IFK

IFK Mariehamn har skrivit kontrakt med Rick Ketting som anlände till Åland igår.

Ketting är en 23-årig mittback med förflutet i Sparta Rotterdam och Jong Sparta. Han kommer närmast från klubben Go Ahead Eagles som är i Hollands näst högsta liga. Ketting har gjort ett 30-tal matcher för Go Ahead Eagles sedan han anslöt dit 2017.

-  Vi förväntar oss att Ketting kommer vara av hög finsk ligaklass med tanke på sin bakgrund i lag i högsta- och nästhögsta Holländska seriesystemet. Han är förhållandevis ung och vi tror att IFK är ett riktigt bra nästa steg i hans karriär för att etablera sig på högsta seniornivå. Ketting är nästan 190 cm lång så han kommer också tillföra längd i vårt huvudspel, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.

Allt pappersarbete är ännu inte klart, men förhoppningen är att det ska vara ordnat tills imorgon och då kan Ricke Ketting göra sin debut i cupmatchen mot HJK i Helsingfors.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »