Publicerad: lördag, 21 september, 2019 - 18:16Uppdaterad: lördag, 21 september, 2019 - 18:18

Jomala föll mot JyTy

Fotboll: Jomala ÍK föll med 0-4 borta mot JyTy i herrarnas division 3. Men Jomala ligger ännu på säker mark med tre matcher kvar att spela och har allt i egna händer.

Jomala IK hade manfall till den här matchen och kom till spel med ett par unga spelare från 02/03-laget. Motståndarna JyTy matchade Henri Lehtonen med över 300 ligamatcher för FC Inter. Jomala stod emot undet den första halvleken som var mållös. Ledningsmålet kom dock strax efter pausvilan.

IFK Mariehamns Marc Nordqvist som vaktade målet för Jomala valde att utgå fem minuter före full tid med en känning i ryggen. Då bänken endast bestod av tränarduon Björn Moliis och Gary Williams, så var det Björn som fick ta över handskarna. Innan matchen var slut hade Jomala IK släppt in ytterligare tre mål.