Publicerad: söndag, 16 juni, 2019 - 15:43Uppdaterad: söndag, 16 juni, 2019 - 16:50

JIK kunde inte lyfta sig efter tuff inledning

I herrarnas division tre gästade Jomala IK - PaiHa och det blev en tung förlust för JIK. I mitten av första halvlek lyckas Bruno Ribeiro Kovalski Dionas att göra 1-0 och det är bara början av det målfyrverkeri som Paiha fortsatte med. Matchen slutar 4-2.

4-0 stod det i halvlek till hemmalaget och det var en för tung smäll för JIK att lyfta sig från. Två reduceringsmål kommer efter 90 spelade minuter av Filip Svahnström och Gustav Nordberg, men det är för lite för sent. 4-2 slutar matchen till PaiHa som klättrar upp till samma tolv poäng som JIK står kvar på. Jomala IK ligger precis över nedflyttningsstrecket på bättre målskillnad