Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 juni, 2019 - 17:46
  • Fredagens träning, den sista innan cupfinal. Foto: Johan Ågren.

Inga taktiska överraskningar inför cupfinalen

Det är en cupfinal som stundar på WHA. Imorgon klockan 16 välkommnar IFK Mariehamn Ilves till vad på förhand har utmålats som en publikfest.

Extra läktare har satts upp för att kunna ta emot den publikmängd som väntas komma. I herrfotbollen har det varit ett landslagsuppehåll som har inneburit att spelare har haft möjlighet att rehabilitera sina skavanker. Daniel Sjölund drog sin ljumske men har kunnat att träna fullt både under torsdag och fredag.

Inför matchen säger tränaren Peter “Lundis” Lundberg att det inte finns så stora hemligheter mellan lagen och att det troligen inte kommer vara några taktiska överaskningar för något av finallagen. Båda lagen vet vad som väntar och har rätt bra koll på varandra innan match.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »