Publicerad: söndag, 20 februari, 2022 - 20:52Uppdaterad: söndag, 20 februari, 2022 - 21:46
  • Dé gjorde ledningsmålet på straff, men glädjen kom av sig i andra halvlek. Foto: Hans Persson-Bru.

IFK utslagna ur ligacupen

Fotboll: IFK Mariehamn är utslagna ur ligacupen efter en snöplig förlust med 1-2 mot HIFK i Eckeröhallen på söndagskvällen.

IFK tog ledningen i den 15:e minuten när satte den straff som han själv hade vunnit för IFK. Men HIFK kvitterande i den 58:e minuten genom Aatu Kujanpää och fullbordade vändningen i den 84:e minuten när Felipe Seaz Carrillo satte en straff.

Resultatet innebär att HIFK slutar tvåa i gruppen bakom HJK på sex poäng, medan IFK Mariehamn slutar sist på tre poäng. Eftersom inbördes möten tillämpas i gruppspelet i ligacupen så spelar det ingen roll att IFK har bättre målskillnad än trean FC Inter.

Matchen sågs av 205 personer i Eckeröhallen.