Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 30 december, 2019 - 13:39Uppdaterad: måndag, 30 december, 2019 - 15:21
  • Alexander Grundström har snörat på sig skridskorna igen och tränat med laget några veckor. Efter nyår väntar första matchen. Foto: Malin Lundberg

Grundström gör comeback i IFK hockey

Ishockey: Lagom till nyårsafton så har IFK Mariehamn hockeyherrar förstärkt laget med återvändaren Alexander Grundström.

Grundström som varvade ned i b-laget under förra säsongen, men ändå flitigt kallades in i a-truppen, har den här säsongen varit helt utanför laget. Men i takt med de svaga resultaten under hösten så har önskan om att bredda truppen funnits hos tränare Kenneth Westerback. Nu har han övertalat Grundström att göra comeback.

- Det finns inte så mycket rutin kvar i laget, så det hoppas jag iallafall kunna vara med och bidra med, säger Alexander Grundström, som menar att han inte hade varit aktuellt för spel i ett annat scenario än vad IFK just nu befinner sig i på nedflyttningsplats.

- Jag hoppas kunna vara med och rädda kvar föreningen i division 3, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »