Publicerad: lördag, 22 september, 2018 - 16:45
  • IFK:s damer förlorade på bortaplan. Arkivfoto.

Förlust för IFK:s damer

Fotboll. IFK Mariehamns damer förlorade lördagens match mot SalPa Naiset på bortaplan.

IFK tog ledningen genom Ellen Ahlström i den 11:e minuten. I den 17:e minuten kvitterade Martina Saari för SalPa, men före halvtid gick IFK åter upp i ledningen då Sara Trondh gjorde 2-1. I den andra halvleken blev det inga fler mål för IFK samtidigt som Martina Saari nätade två gånger till.

IFK Mariehamn har en match kvar att spela den här säsongen och det blir mot jumbon APU nästa helg. Just nu ligger IFK sexa i tabellen men vinner man mot APU har man chans att sluta klättra till tredjeplatsen.