Publicerad: lördag, 26 maj, 2018 - 18:13
  • John Blomqvist inledde målskyttet i en match i Rangsby som bjöd på hela sju mål. Arkivfoto: Malin Lundberg.

FC Åland vann målrik match

Fotboll: FC Åland släppte in två straffar i lördagens hemmamatch mot FC Boda. Men tack vare fem mål framåt vann FC Åland ändå matchen komfortabelt.

John Blomqvist inledde målskyttet efter sju minuter och Jimmy Sundman ökade på till 2-0 tre minuter senare. I den 17:e minuten reducerade gästerna på straff genom Ahmed Majed.

Jimmy Sundman ökade på till 3-1 i den 34:e minuten. Ett resultat som stod sig till pausvilan.

I den andra halvleken reducerade Boda till 3-2 via ännu en straffspark av Majed. Men Rezgar Amani öakde på till 4-2 med kvarten kvar av matchen. I den 81:a minuten avgjorde FC Åland drabbningen definitivt genom Sourush Mahmoudis fullträff fram till 5-2.