Publicerad: lördag, 3 augusti, 2019 - 19:23Uppdaterad: lördag, 3 augusti, 2019 - 19:45
  • Daniel Boman. Arkivfoto: Victor Enberg

FC Åland tog ett poäng i Åbo

FC Åland spelade 1-1 på bortaplan i Åbo mot FC Inter 2 under lördagen i finska division 3 för herrar.

Hemmalaget tog ledningen i den åttonde minuten genom Matias Lahti. Trots ett tidigt underläge lyckades FC Åland jobba sig in i matchen och i den 21:a matchminuten kvitterade skytteligaledaren Rezgar Amani med sin 14:e fullträff för säsongen.

1-1 stod sig under den andra halvleken vilket innebär att FC Åland nu placerar sig på en femteplats i tabellen med 31 poäng efter 16 spelade matcher. Trots en femteplats ligger man endast två poäng bakom ligaledaren Peimari.

Nästa lördag tar FC Åland emot TOVE i Rangsby.