Publicerad: lördag, 22 september, 2018 - 18:15Uppdaterad: lördag, 22 september, 2018 - 18:28
  • Rezgar Amani gjorde FC Ålands enda mål i lördagens match som man förlorade med 1-4. Arkivfoto.

FC Åland förlorade mot SoVo

Fotboll. FC Åland förlorade med 1-4 när man mötte SoVo på bortaplan på lördagen.

Man hamnade i underläge 36 minuter in i matchen då Nicholas Brain gjorde SoVo:s första mål för dagen, men man kvitterade genom Rezgar Amani några minuter senare. I den andra halvleken gjorde hemmalaget två snabba mål på hörnor och därefter kontrade man in 4-1 när FC Åland tryckte upp sitt lag i jakt på reducering.
Det återstår tre matcher för FC Åland och till Pallo Iirot i serieledningen är det sju poäng.
- Vi sa att vi siktar på att vinna serien men samtidigt visste vi att det finns många bra lag och att serien skulle bli jämn. Nu försöker vi vinna våra sista matcher, det blir inte lätt men vi försöker ta full pott, säger FC Ålands Rezgar Amani.