Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 2 november, 2020 - 11:30Uppdaterad: tisdag, 3 november, 2020 - 08:29

ÅU förlänger med Aarna

Den estniska landslagsanfallaren Signy Aarna har ingått ett nytt avtal med fotbollslaget Åland United över två år.

Aarna har spelat för ÅU sen 2018 och har sammanlagt spelat 73 tävlingsmatcher och gjort 22 mål. Men den pågående säsongen har varit tuff för Aarna då hon varit drabbad av skador. Men ÅU skriver i sitt pressmeddelande att spelare som Aarna är viktiga för laget både på och av plan samt att hon varit en klippa när det gäller lojalitet och lagkänsla.

Aarna säger själv att hon trivs på Åland och i Åland United. Hon beskriver det som att ÅU är mer än bara än fotbollsklubb för henne och att hon är mer än lycklig att vara en del av Åland Unitedfamiljen över de två nästkommande åren. Hon är tacksam över den visade tilliten gentemot henne trots att denna säsongen inte varit lyckad på en personlig nivå, men hon vet att hon har mycket kvar att ge för klubben.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »