Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 juli, 2019 - 08:06

Våldsam natt mellan lördag och söndag

Natten mellan lördag och söndag blev hektisk för polisen.

En misshandel med flera personer inblandade ägde rum i en gästhamn. En person fördes med ambulans till akuten. Personerna känner varandra sedan tidigare och kunde identifieras. Ärendet utreds som tre fall av misshandel.

Flertalet berusade minderåriga personer påträffades på stan och Rockoff-området. Tre av dem transporterades hem av polisen, i övriga fall kontaktades vårdnadshavare.

Ett överfallsalarm aktiverades av sjukvårdspersonal då deras patient blivit våldsam. Polisen begav sig till platsen och belade personen med handfängsel.

Polisen observerade ett slagsmål mellan två personer i centrum av Mariehamn och ingrep. Båda personer greps på basen av polislagen för skydd mot brott och störande beteende. Ärendet utreds som misshandel.

Ordningsvakter på en nattklubb i Mariehamn tillkallade polisen då de behövde assistans med en bråkig kund. En av ordningsvakterna skadades och behövde uppsöka akuten. Personen greps och misstänks för misshandel gentemot ordningsvakten.

En medvetslös person påträffades också under natten och ambulans kallades till platsen.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »