Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 25 mars, 2019 - 06:13Uppdaterad: måndag, 25 mars, 2019 - 07:56
  • Under lördagen hölls scensamtal om Klass och moderskap med Fatima Bremmer, Tuva Korsström och Agnes Lidbeck under ledning av Karin Erlandsson

Välbesökta litteraturdagar

Mariehamns litteraturdagar, som pågått hela veckoslutet blev en framgång publikmässigt.

Till fredagens kvällsprogram kom betydligt fler än arrangörerna hade räknat med utgående från förhandsförsäljningen och också supén drog fler än den gjort de senaste åren – dock långt från den rusning det var till supéerna under litteraturdagarnas glansdagar.

Det konstaterar Katarina Gäddnäs, ordförande för arrangerande föreningen Kulturfestival på Åland som efter 25 års värnplikt nu kliver av som arrangör.

Man ska sluta på topp säger hon.

Den här upplagan var en av topp fem jag har varit med om och det är många det säger lantrådet Katrin Sjögren som tyckte årets tema ensamhet kändes relevant för vår tid, liksom det inledande seminariet om falska nyheter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »