Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 20 februari, 2019 - 13:35Uppdaterad: onsdag, 20 februari, 2019 - 14:09

Uppdaterat: Strömmen tillbaka i Lemland

Branden är släckt i den dumper som fattade eld i Lemland. Räddningsledningen har gett lov att driftsätta högspänningsledningen igen.

Det var vid 13.20-tiden som larmet om en pågående fordonsbrand kom in. Branden uppstod i en dumper som välte under en högspänningsledning vid Knutsbodabrinken och räddningsledningen begärde att ledningen skulle vara icke spänningsförande för att minska riskerna vid släckningsarbetet.

När brandmästare Krister Koskinen anlände till platsen var branden redan släckt av personer som fanns på plats för att utföra schaktningsarbete.

Detta medförde ett strömavbrott under den tid som släckningsarbetet pågick. Enligt brandmästare Koskinen har ingen person skadats i samband med olyckan och branden. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »