• Ambulansen förde förarna till sjukhus för kontroll. Arkivfoto: Owe Sjöblom.
Publicerad: tisdag, 17 juli, 2018 - 19:35, uppdaterad: onsdag, 18 juli, 2018 - 05:55

Två trafikolyckor under kvällen

Två trafikolyckor inträffade mellan halv sex och sju på tisdagskvällen.

Först var det en singelolycka i Vestergeta i Geta där en person körde av vägen med sin personbil. Personen var vid medvetande och hade tagit sig ut ur bilen när räddningspersonalen kom fram, men fördes ändå till sjukhus för kontroll. Bilen fick omfattande plåtskador. Förutom Getas FBK, ambulans och akutbil så ryckte även polisen ut till platsen.

Den andra trafikolyckan handlade om en trehjuling, en så kallad permobil, som körde av cykelvägen i Lumparland Långnäs. Lumparlands frivilliga brandkår, ambulans och akutbil ryckte ut och föraren fördes till sjukhus för kontroll, men brandmästare Krister Koskinen säger att det inte handlade om några allvarliga skador.

 

Fler Nyheter

Video: Se hela pridetåget

Idag avslutas Åland pride med sedvanlig parad från västra hamnen till torget. Här kan du se hela tåget och höra en intervju med Regnbågsfyrens...

Trygghet ur ett nordiskt perspektiv

Elisabeth Rusdal och Andrea Hasselblatt intervjuas
Katastrofberedskap kom på tapeten när de nordiska kvinnoförbunden träffades på Åland för sin sommarkonferens.

ÅHS satsar på magnetundersökning

ÅHS satsar på magnetundersökning
-Det är en milstolpe för Ålands hälso- och sjukvård. Det säger styrelseordförande Annette Holmberg-Jansson om den magnetresonanstomograf, MRT, som ÅHS har investerat i till sin röntgenklinik.

Naturliga orsaker bakom Torpfjärdens torrläggning

Det låga vattennivåerna i Torpfjärden i Jomala har inte orsakats av vägarbetena och installationen av den nya vägtrumman som ersatt den gamla. Den...

Dömd för hotfulla meddelanden

En 27-årig man har av tingsrätten dömts till 120 euro i dagsböter för olaga hot.

Trygg vardag tema för kvinnokonferens

Trygg vardag är temat för Nordens Kvinnoförbund, NKF, som i dag och i morgon samlas till konferens på Åland.

Stabilt resultat för Andelsbanken

Andelsbanken för Åland redovisar en rörelsevinst på drygt 2,9 miljoner euro för årets sex första månader. Resultatet är på samma nivå som för motsvarande period i fjol.

Böter för narkotikabrott och rattfylla

Böter och körförbud blev följderna för en 48-årig man som tingsrätten dömde för narkotikabrott, rattfylleri och fordonsskatteförseelse.

Företag stryks ur handelsregistret

12.000 företag och bostadsaktiebolag riskerar att bli strukna ur handelsregistret om de inte meddelar att det fortfarande har verksamhet. Det skriver Patent- och registerstyrelsen i ett pressmeddelande.