Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 26 juli, 2018 - 07:55
  • Polisen hade fullt upp i natt. Arkivfoto: Ida Jansson.

Två misstänks ha tagit kokain

Polisen larmades till en nattklubb i natt för att ordningsvakterna misstänkte att två gäster var påverkade av narkotika.

Personerna greps och det visade sig att en av dem hade ett vitt pulver på sig och de testade positivt för kokain. Personerna misstänks för narkotikabrott, straffbart bruk av narkotika samt motstånd mot person som upprätthåller ordningen. En av personerna är fortsättningsvis gripen för brott och den andra försatt på fri fot.

Polisen berättar också att personal på Rockoff tipsade om att narkotika användes i stadshusbacken i Mariehamn. Polisen påträffade en person som var påverkad och hade narkotika på sig, denne fick följa med till stationen för ytterligare tester och för att få böter för narkotikainnehav.

Under natten hotade också en person att ta sitt liv utanför polisstationen. Personen omhändertogs och fick tillbringa natten i en övervakad cell, nu på morgonen ordnar polisen hjälp åt personen.

En person anmälde också att hen blivit påkörd av ett fordon i stan. Alla parter är påträffade och polisen utreder det ärendet vidare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »