Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 4 juni, 2019 - 21:29Uppdaterad: onsdag, 5 juni, 2019 - 09:35
  • Två extra läktare monteras på WHA i samband med cupfinalen den 15 juni.

Två extra läktare till cupfinalmatchen

Det blir två extra läktare på finalmatchen i Finlands cup då IFK Mariehamn möter Tammerforslaget Ilves lördagen den 15 juni.

En läktare monteras på södra sidan bakom målet med plats för cirka 750 personer och den andra läktaren på norra sidan med plats för cirka 250 personer men är avsedd endast för Ilves fans. Arrangörerna väntar mycket publik och god stämning.

-Jag är glad att Finlands Bollförbund valt att förlägga finalen i Finlands Cup 2019 till Mariehamn och att vi inom IFK Mariehamn fått förtroende att hjälpa till med det praktiska. Jag hoppas på en riktigt stor folkfest och att alla ålänningar tar tillfället i akt och besöker arrangemanget , säger IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsson.
 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »